Motocultoare Diesel 2022

Table of Contents

Ce este un motocultor diesel și care sunt avantajele sale față de alte tipuri de cultivatoare?

Motocultoare diesel oferă multe avantaje față de alte tipuri de cultivatoare, inclusiv o putere mai mare, timpi de funcționare mai lungi și emisii mai reduse. motocultoare diesel sunt, de asemenea, mai eficiente decât cultivatoare pe benzină, ceea ce le face o alegere bună pentru cei care doresc să economisească bani pe costurile de combustibil. Acestea pot să lucreze mai adânc în sol și pot slăbi mai eficient solurile compacte. De obicei, cele de motor 8 cp, 9 CP ,10cp 12cp sunt populare pe piața din România. Împreună cu plugul și freza rotativă.

Cum funcționează un motocultor diesel și care este diferența față de alte cultivatoare de pe piață în prezent?

Motorul diesel motocultor funcționează prin utilizarea unei serii de pistoane pentru a comprima împreună aerul și combustibilul. Acest amestec este apoi aprins, ceea ce alimentează lamelele motocultorului. Motoarele motocultorului diesel sunt, de asemenea, echipate cu o turbină care ajută la creșterea puterii și eficienței. Acestea sunt de obicei mai populare decât alte modele de motocultoare de pe piața actuală. există mai mult de 20 de tipuri de accesorii atașate la motocultor. puteți alege oricare dintre ele aveți nevoie.

De ce ar trebui să luați în considerare achiziționarea unui motocultor diesel pentru nevoile dvs. de grădinărit acasă în acest an, în loc de un alt tip de cultivator sau de o unealtă de gradina cu totul diferită?

România are o suprafață de 238.000 de kilometri pătrați, din care 1.470 de hectare sunt cultivate, din care 64,3% sunt arabile, 22,4% pășuni, 10,5% pajiști și 2,8% vii și livezi.

Există 3,6 milioane de exploatații agricole cu o suprafață medie de 4 hectare, aproape 75% dintre exploatațiile agricole având o suprafață mai mică de 2 hectare, 98% dintre exploatațiile agricole mai mici de 10 hectare și doar 0,5% din numărul total de exploatații agricole din România au mai mult de 100 de hectare.

România se situează pe primul loc în UE în ceea ce privește suprafața cultivată cu porumb și pe locul al doilea în ceea ce privește producția, și pe locul 5 în ceea ce privește suprafața cultivată cu grâu și producția.

Cantitatea totală de mașini și echipamente agricole din România este insuficientă, nivelul de mecanizare al majorității fermelor nu este ridicat, 73% dintre tractoare sunt scoase din uz, iar 30% au o vechime de peste 20 de ani.

Motocultoare diesel sunt cunoscute pentru fiabilitatea și durabilitatea lor. Acestea au, de asemenea, un design ușor de folosit și pot efectua o gamă largă de activități agricole și horticole. motocultoare diesel sunt, de asemenea, mult mai puțin costisitoare decât alte modele similare de pe piață.

Unde puteți găsi cele mai bune oferte de motoare diesel motocultor în acest an și care sunt unele dintre caracteristicile pe care trebuie să le căutați atunci când luați decizia de cumpărare?

Unele dintre cele mai bune oferte motocultor diesel pot fi găsite online sau magazin. Cu toate acestea, este important să comparați caracteristicile înainte de a face o achiziție, deoarece unele motocultoare diesel pot fi mai scumpe decât altele, dar oferă caracteristici mai bune sau un raport calitate-preț mai bun. Unele dintre lucrurile pe care trebuie să le căutați atunci când alegeți un motocultor diesel includ dimensiunea motorului (cc), eficiența combustibilului, greutatea etc. (Preturi: 2185 lei-3650 lei)

Puteți să ne trimiteți un email și vă vom pune la dispoziție puterea și atașamentele potrivite. silvia@pandatractor.comma,nual utileset complet de piese de schimb, servicii 24 de ore pe zi. 2 ani de garanție. livrare rapidă. dacă aveți nevoie de ajutor, și accesoriile sau Categorii, mai multe informatii acum contact telefon: 0086 15933376293 ne-ar plăcea să vă suport clienti.

mai mult produse, site link intra: www.pandatractor.com

Cum se îngrijește și se întreține un motocultor?

Fiecare întreținere este efectuată de șofer înainte de fiecare schimbare sau după parcarea de întreținere. Conținutul include: îndepărtarea suprafeței exterioare a tractorului de noroi, praf și ulei. Verificați dacă garnitura de ulei a motorului nu are scurgeri de ulei, verificați dacă rezervorul de apă al motorului nu are scurgeri, verificați dacă conducta de admisie a aerului din motor nu are scurgeri. Dacă există trei scurgeri, ar trebui să se identifice cauza, excluderea în timp util. 

   Verificați strângerea șuruburilor și piulițelor fiecărei piese. Dacă există slăbire, trebuie strânse la timp. Verificați dacă combustibilul motorului diesel este suficient, verificați dacă uleiul motorului diesel este suficient, verificați dacă apa de răcire a motorului diesel este suficientă, dacă este insuficientă, trebuie adăugată la timp. 

   Verificați nivelul de ulei al cutiei de viteze. Adăugați-l atunci când nu este suficient. Verificați dacă fiecare punct de conectare a balamalei joystick-ului este ferm. Adăugați lubrifiant pe suprafața de alunecare a ghearei de eliberare a ambreiajului. Verificați dezactivarea și activarea ambreiajului. Când mânerul este tras în poziția “oprit”, puterea trebuie să fie complet întreruptă, iar schimbarea vitezelor trebuie să fie ușoară și confortabilă. În caz contrar, reglați ambreiajul.

Verificați strângerea curelei trapezoidale. Dacă este prea slabă sau prea strânsă, va afecta puterea motorului diesel, va accelera uzura curelei trapezoidale și trebuie reglată la timp. Verificați fiabilitatea direcției, flexibilitatea. Ciupiți mânerul de direcție din dreapta, tractorul ar trebui să se întoarcă spre dreapta. Dacă strângeți mânerul de direcție stâng, tractorul trebuie să se întoarcă spre stânga. Dacă se găsește defect, pentru a elimina. Verificați dacă poziția de schimbare a vitezei de transmisie este corectă și netedă. Dacă există un fenomen de “angrenaj dezordonat”, trebuie exclus imediat. 

Verificați fiabilitatea frânei. Verificați, mânerul ambreiajului din poziția “angajat” în poziția “separat”, tractorul trebuie să se oprească încet. Mânerul ambreiajului din poziția “angajat” în poziția “frână”, tractorul ar trebui să se oprească rapid. Dacă anvelopele au fenomen de rulare apare, pentru că frâna nu este sensibilă, trebuie exclusă imediat. Verificați dacă șasiul motorului diesel nu are un sunet anormal, cum ar fi anormal, găsiți cauza, să fie exclus. 

Verificați țeava de eșapament și amortizorul de zgomot verificați dacă conducta de eșapament a motorului diesel și garnitura de racordare a capului cilindrului prezintă scurgeri. Dacă există scurgeri de aer, garnitura trebuie înlocuită pentru a preveni apariția unor rate de foc sau a unor vătămări. Verificați conexiunea țevii de evacuare și a amortizorului de zgomot, dacă este slăbită, ar trebui să strângeți piulița de blocare. 

Întreținere regulată 

Întreținere la fiecare 100 de ore de lucru sau după ce s-au consumat 200 kg de combustibil.

Filtreaza

Curățarea filtre de aer 

Curățați filtru de motorină  

Schimbarea uleiului de motor (adauga)

Verificați dacă țeava de ventilație a carterului este liberă  

Reglați distanța de eliberare a ambreiajului 

Reglați cursa liberă a mânerului frânei de ambreiaj

cursa liberă a mânerului frânei de ambreiaj trebuie să fie de 25~30 mm.

Reglați frâna

Reglați lungimea tijei de legătură a direcției

Reglați tensiunea curelei trapezoidale ,

 Întreținerea echipamentului de iluminat 

Verificați cablajul  

Consolidarea lucrărilor de întreținere poate face ca mașina să se mențină adesea în stare tehnică bună și să evite accidentele distructive.

Facebook
Twitter
LinkedIn
small_c_popup.png

Learn how we helped our clients grow profit!